W-Platform Logo
Home
Geen preview
Nieuws

Datum

16 november 2022

Samenwerking met G-cleaning Veldhoven

In de nieuwe overnameregeling bij verhuur kan de oude bewoner bepaalde zaken achterlaten voor de nieuwe bewoner (raambekleding, losse vloeren, rolluiken en zonneluifels). Onze vastgoedbeheerder bepaalt welke zaken er achter mogen blijven en onder welke voorwaarden. Wil de nieuwe bewoner deze zaken niet? Dan laten wij ze weghalen door G-Cleaning. De oude bewoner heef er dus geen omkijken meer naar.

2e leven voor spullen

We werkten al langer samen met G-Cleaning. Ze komen snel in actie en proberen de verwijderde spullen een 2e leven te geven. G-cleaning heeft het plan om een site op te richten waar minder bedeelden gratis of tegen een klein bedrag de verwijderde zaken kunnen kopen.

Voordeel voor onze bewoners

De vertrekkende bewoner mag zaken achter laten en hoeft niet op een later moment terug om deze te verwijderen. De nieuwe bewoner hoeft geen nieuwe spullen te kopen. Doordat bijvoorbeeld de vloer al in de woning ligt, kan de nieuwe bewoner snel verhuizen.

Vorig artikel in deze editie

Van de directie

Volgend artikel in deze editie

Mijn Eindhoven: Mieke Verhees


Gerelateerd

Geen preview
Nieuws

30 mei

2023

Pilot met nieuwe warmtepomp

Samen met onze leverancier Feenstra doen wij een proef met het plaatsen van hoge-temperatuur-warmtepompen. Woonbedrijf is één van de eerste woningcorporaties die deze nieuwe warmtepomp test.

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

30 mei

2023

Huurverhoging èn huurverlaging in 2023

Dit jaar mogen we per 1 juli onze huurprijzen verhogen. We verhogen de huur van onze sociale huurwoningen met 2,9%. De huurverhoging voor niet sociale huurwoningen is 4,1%. Sommige bewoners kregen geen huurverhoging, bijvoorbeeld als de huurprijs boven de streefhuur ligt. In april kregen al onze bewoners de huurverhogingsbrief op de mat. Meer informatie over de jaarlijkse huurverhoging vind je op www.woonbedrijf.com/huurverhoging.

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

30 mei

2023

Onder de pannen

Bewoners van Woonbedrijf (in Eindhoven) kunnen een kamer verhuren aan ‘economisch daklozen’. Het is legale onderhuur voor alle woon-en inkomenssituaties. Dit landelijk initiatief voorkomt langdurige dakloosheid, bijvoorbeeld in geval van een scheiding of faillissement. Het maakt hierbij niet uit of je een koopwoning hebt of huurt, een inkomen hebt of een uitkering. Het initiatief biedt mensen tijdelijk huisvesting (1 jaar) bij een stadsgenoot. Ze kunnen dan rustig op zoek naar een eigen plek.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2023 | Disclaimer | Privacy en Cookies