W-Platform Logo
Home
Geen preview
Nieuws

Datum

16 november 2022

Veilig mailen via Zivver

Woonbedrijf gaat werken met Zivver. Dit is een applicatie waarmee je per mail veilig informatie uitwisselt. Vrijwel alle zorgorganisaties en steeds meer corporaties werken met deze of een soortgelijke applicatie.

We vinden het belangrijk dat iedereen bij Woonbedrijf zorgvuldig en integer omgaat met elkaar, onze bewoners en samenwerkingspartners. En dus ook met elkaars gegevens. Met Zivver zetten we hierin een belangrijke stap.

Door simpelweg een knopje aan te zetten in Outlook, kan iedereen bij Woonbedrijf op een veilige manier (vertrouwelijke) informatie uitwisselen met bewoners, samenwerkingspartners, sollicitanten en anderen. Denk aan persoonsgegevens, documenten of presentaties.  
Meer informatie vind je op de website van Zivver (link: Slim en Veilig Mailen | Digitale Beveiliging is Nu Eenvoudig (zivver.com)

Vorig artikel in deze editie

Ketensamenwerking in nieuwbouw

Volgend artikel in deze editie

Van de directie


Gerelateerd

Geen preview
Nieuws

30 mei

2023

Pilot met nieuwe warmtepomp

Samen met onze leverancier Feenstra doen wij een proef met het plaatsen van hoge-temperatuur-warmtepompen. Woonbedrijf is één van de eerste woningcorporaties die deze nieuwe warmtepomp test.

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

30 mei

2023

Huurverhoging èn huurverlaging in 2023

Dit jaar mogen we per 1 juli onze huurprijzen verhogen. We verhogen de huur van onze sociale huurwoningen met 2,9%. De huurverhoging voor niet sociale huurwoningen is 4,1%. Sommige bewoners kregen geen huurverhoging, bijvoorbeeld als de huurprijs boven de streefhuur ligt. In april kregen al onze bewoners de huurverhogingsbrief op de mat. Meer informatie over de jaarlijkse huurverhoging vind je op www.woonbedrijf.com/huurverhoging.

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

30 mei

2023

Onder de pannen

Bewoners van Woonbedrijf (in Eindhoven) kunnen een kamer verhuren aan ‘economisch daklozen’. Het is legale onderhuur voor alle woon-en inkomenssituaties. Dit landelijk initiatief voorkomt langdurige dakloosheid, bijvoorbeeld in geval van een scheiding of faillissement. Het maakt hierbij niet uit of je een koopwoning hebt of huurt, een inkomen hebt of een uitkering. Het initiatief biedt mensen tijdelijk huisvesting (1 jaar) bij een stadsgenoot. Ze kunnen dan rustig op zoek naar een eigen plek.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2023 | Disclaimer | Privacy en Cookies