W-Platform Logo
Home
Geen preview
Nieuws

Datum

16 november 2022

Doorpakken op duurzaamheid met online training

Werken bij Woonbedrijf betekent: bijdragen aan duurzaamheid! In denken en doen. Al jaren werken we hard aan het verduurzamen van onze woningen en buurten. We isoleren woningen, plaatsen hybride warmtepompen en zonnepanelen, en vergroenen de leefomgeving.

Ook werken we aan bewustzijn, bij bewoners én collega’s. Op 3 november lanceerden we een online training over duurzaamheid. Collega’s leren hierin wat duurzaamheid inhoudt en maken kennis met de principes van The Natural Step. Dit is de methode waarmee Woonbedrijf werkt. Ook vertellen collega’s in filmpjes over mooie projecten, gekoppeld aan onze 4 duurzaamheidsthema’s: natuurlijke stad, gesloten kringlopen, duurzame energie & collectief bewustzijn.  

Dit nieuws gaven de Groene Gangmakers (de duurzaamheidsambassadeurs van Woonbedrijf) graag aandacht! Zij gingen de werkplekken langs met versgebakken Groene Gangmakers. De training inspireert en motiveert om je footprint te verkleinen. Om samen de goede dingen te doen. En daarna, net als de vogeltjes die verspreid zijn op kantoor, uit te vliegen en de boodschap te verspreiden. 

Vorig artikel in deze editie

Bouw 735 studentenwoningen op TU/e-campus in Eindhoven gestart

Volgend artikel in deze editie

Woonbedrijf ruilt woningen met Wooninc. om sneller te verduurzamen


Gerelateerd

Geen preview
Nieuws

31 mei

2024

Wat lees jij graag op W platform?

Hoe blijven we met elkaar in verbinding? En wat wil jij graag lezen? Dat willen we graag weten zodat we daarover kunnen schrijven. Binnen 3 minuten vul je hier de vragenlijst in. Alvast heel erg bedankt!

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

28 mei

2024

Haven: room to breathe, space to grow

Al 2 jaar bouwen Woonbedrijf en Vestide samen met studenten aan het community-gedreven nieuwbouwproject Haven. Ontwerpend onderzoeksbureau cocosmos ondersteunt hierin. Zij betrekken studenten die in Haven gaan wonen bij het ontwerpproces. We vertellen je graag meer over deze unieke manier van het betrekken van bewoners.

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

28 mei

2024

1000 WoonST-woningen in regio Eindhoven

In 2020 bundelden 13 woningcorporaties in Zuidoost Brabant en 9 gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) hun krachten. Samen maakten we een plan voor de bouw van gestandaardiseerde sociale huurwoningen: WoonST. Het doel? Lagere bouwkosten en een sneller bouwproces.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2024 | Disclaimer | Privacy | Cookieverklaring